1922 Konyaspor’da çift kale maç!

1922 Konyaspor ligin ilk haftasında karşılaşacağı Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başlarken, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı takımı ziyaret etti.

1922 Konyaspor’da çift kale maç!

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele verecek olan 1922 Konyaspor ligin ilk haftasında karşılaşacağı Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla start verdi.

Teknik Direktör Hakan Ünal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular katıldı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman , dar alan ve pozisyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde Yeşil-Beyazlılar çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. 1922 Konyaspor’da, Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıkları yarın yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

dad.jpg

Öte yandan Yeşil-Beyazlı ekibi AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ziyaret etti. Başkan Zahir Renklibay, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Özboyacı, sezonun ilk maçı olan Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında 1922 Konyaspor'a başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.