"1922 Konyaspor’u satacağız"

Konyaspor, bu sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek pilot takımını satıyor. Başkan Fatih Özgökçen, yönetim kurulunda alınan kararı açıkladı.

"1922 Konyaspor’u satacağız"

1922 Konyaspor gözden çıkarıldı.

Konya basınıyla tanışma toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, bu sezon 3. Lig 3 Grup’ta mücadele edecek 1922 Konyaspor’un satılacağını açıkladı.

Özgökçen, "1922 Konyaspor ile ilgili Genel Kurul’da kendi görüşmelerimi bildirmiştim. Genel Kurul sonrası yaptığımız ikinci toplantı da 1922 Konyaspor ile alakalı bir karar verme noktasında belli bir aşamaya geldik.

Pilot takımların amacı A Takımdaki genç oyuncuları o takıma gönderip, süre almalarını sağlamaktır ama iki senelik çalışma periyodumuzda böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve bu sistemle olmayacağını varsa genç oyuncularımıza kendi A Takımımızda süre vermenin daha mantıklı olacağını düşündük.

Eğer kendi takımımızda süre veremiyorsak başka takımlara kiralanması ve oynama şartıyla gönderilmesinin sıfır masrafla bize dönüş olacağı kanaati oluştu. 1922 Konyaspor’u satacağız. Birkaç talibi var, görüşmeler devam ediyor.” dedi.

SATIŞ İÇİN GÖRÜŞMELER SON AŞAMADA

Yönetim kulübe talip olan isimlerle görüşmelerini sıklaştırdı. 1922 Konyaspor’un mali yükünü üzerinden atmak isteyen yönetim satış için anlaşma sağlayamazsa kulübü kapatma kararı da alabilir.

1922 KONYASPOR NE ZAMAN KURULDU?

1955 yılında Konya Şeker Fabrikası çalışanlarınca kurulan Konya Şekerspor 2004-2005 sezonunda kadar sürekli Amatör Branşlarda mücadele ederken, 2004-2005 sezonunda 3.lig’de şampiyon olarak profesyonel futbol kulübü oldu.

Konya Şekerspor 2005-2006 sezonunda ise geçirdiği kötü sezonun ardından Bölgesel Amatör Lig’e tekrar düştü. 2006-2007 sezonunda Amatör Lig’den tekrar çıkarak, tekrar Profesyonel Lig’de mücadele etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum