1922 Konyaspor'un kritik virajları

Ligde kötü günler geçiren ve Levent Kartop'u takımın başına getirerek kan değişikliği yapan 1922 Konyaspor, ligin alt sıralarından kurtulma adına 5 haftada çok kritik maçlara çıkacak. Yeşil beyazlılar yarın deplasmanda Elazığspor ile oynayacak.

1922 Konyaspor'un kritik virajları

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin alt sıralarından kurtulma adına önümüzdeki 5 haftada çok kritik maçlara çıkacak.

Yeşil beyazlı ekip, bu seride hem zirve yarışı yapan takımlarla karşılaşacak hem de ligde kalmak için mücadele veren ekiplerle oynayacak.

Kritik 5 haftaya deplasmandaki Elazığspor maçıyla başlayacak 1922 Konyaspor, ardından sırasıyla Bayburt GÖİ, Serikspor, Karabükspor ve Turgutluspor'un karşısına çıkacak.

Rakiplerinin 3'ü sıralamada altta

1922 Konyaspor, söz konusu 5 haftada puan tablosunda altında yer alan 3 takımla karşı karşıya gelecek. İki rakibi ise zirve mücadelesi veriyor.

Yeşil beyazlı ekip kümede kalma mücadelesi veren Elazığspor, Bayburt GÖİ ve Karabükspor ile puan savaşı verecek. 1922 Konyaspor zirve yarışında mücadele eden Serikspor ve Turgutluspor'la da karşılaşacak.

Yeşil beyazlılar, Levent Kartop ile birlikte kötü günleri geride bırakarak puan sıralamasında yukarılara çıkmak istiyor.

Kazım Özçelik

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.