2 eski Konyasporlu yıllar sonra aynı kaderi yaşıyor

Antalyaspor, evinde oynayacağı Konyaspor maçında sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Konyaspor’un eski oyuncusu Bytyqi, bu kez rakip olarak sahaya çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekipte başka bir ilginç detay daha dikkat çekiyor.

2 eski Konyasporlu yıllar sonra aynı kaderi yaşıyor

Süper Lig'in 2. haftasının açılış maçında sahasında yarın Konyaspor'u ağırlayacak Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

ADAM BUKSA SAKATLANDI

Kırmızı-beyazlı takımın bu sezon kadrosuna dahil ettiği ve son antrenmanda sakatlanan Polonyalı forvet oyuncusu Adam Buksa'nın Konyaspor maçında oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. 27 yaşındaki oyuncunun oynama olasılığının düşük olduğu öğrenildi.

2-eski-konyasporlu-yillar-sonra-ayni-kaderi-yasiyor-011.jpg

BYTYQİ İLK KEZ KONYASPOR’A RAKİP OLACAK

Akdeniz ekibi Antalyaspor'un kadrosuna dahil ettiği 6 oyuncunun 4'ünün Konyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Erdoğan Yeşilyurt, Jakub Kaluzinski, Assombalonga ve Bytyqi'nin maça onbirde başlaması, Holtmann'ın ise sonradan oyuna dahil olması öngörülüyor.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Konyaspor’dan Olimpiyakos’a transfer olan Zymer Bytyqi, Yunan ekibinde forma şansı bulamadığı için tekrar Süper Lig’e dönmüştü. Bytyqi, bu kez Konyaspor’a rakip olarak sahaya çıkacak.

2-eski-konyasporlu-yillar-sonra-ayni-kaderi-yasiyor-012.jpg

MİLOSEVİC AYNI KADERİ BİR KEZ DAHA YAŞIYOR

Kırmızı-beyazlı ekipte Konyaspor’dan transfer olan Deni Milosevic de forma giyiyor.

Futbolcuyla ilgili ilginç bir detay daha göze çarpıyor. 2016-2017 sezonunda Konyaspor’a transfer olan Boşnak oyuncu, Zymer Bytyqi’nin Konyaspor’a gelmesinin ardından yedek kalmıştı.

2-eski-konyasporlu-yillar-sonra-ayni-kaderi-yasiyor-013.jpg

Forma şansı bulamayan Milosevic 2021-2022 sezonunda Antalyaspor’un yolunu tuttu. Son iki sezon 1. Lig ekibi Sakaryaspor’da kiralık olarak oynayan Boşnak oyuncu tekrar Antalyaspor’a döndü.

Milosevic ile Bytyqi’nin yolları bu kez Antalyaspor’da kesişti. Kosovalı kanat oyuncusu Trabzonspor maçında ilk maçta formayı kaptı, Milosevic ise yedek kulübesinde oturdu.

2-eski-konyasporlu-yillar-sonra-ayni-kaderi-yasiyor-016.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.