A Milli Takım çifte bayram yaşattı

Son Dakika Haberi! Türkiye EURO 2024 serüvenine Gürcistan maçıyla başladı. Almanya’da ev sahibi gibi destek bulan A Milliler rakibini 3-1 mağlup etti. Gruptaki ilk maçını kazanan Ay-Yıldızlılar hem Türkiye’ye hem de gurbetçilere çifte bayram yaşattı.

A Milli Takım çifte bayram yaşattı

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Grubu'nda Türkiye ile Gürcistan takımları, Dortmund'daki BVB Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

MERT VE ARDA’DAN JENERİKLİK GOLLER

Karşılaşmanın 25. dakikasında Mert Müldür mükemmel bir gole imza attı ve A Milli Takımımızı 1-0 öne geçirdi. Gürcistan'dan Mikautadze 32. dakikada skoru eşitledi. Ay Yıldızlılar Arda Güler'in 65. dakikada attığı golle yeniden öne geçti. 90+7'de Kerem Aktürkoğlu milli takımın üçüncü golünü attı.

Karşılaşma Türkiye’nin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. A Milli Takım grubundaki ilk maçını kazanarak EURO 2024’e iyi bir başlangıç yaptı.

a-milli-takim-cifte-bayram-yasatti.jpg

Türkiye gruptaki ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile karşı karşıya gelecek.

Maç saatinde Türkiye ekranlara kilitlendi. Bazı kentlerde belediyeler dev ekranlar kurdu, futbol severler Gürcistan maçını toplu halde izleyerek milli takıma destek verdi.

a-milli-takim-cifte-bayram-yasatti-001.jpg

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.