A Milli Takım farklı kazandı

A Milli Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ikinci maçında Litvanya'yı deplasmanda 6-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

A Milli Takım farklı kazandı

A Milli Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ikinci maçında Litvanya'yı deplasmanda 6-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Başkent Vilnius'taki LFF Stadyumu'nda oynanan maçta Ay-Yıldızlılarımız, 2 ve 14. dakikalarda Doğukan Sinik'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. İkinci yarıda 56. dakikada VAR kontrolü sonrasında kazandığımız penaltı atışını gole çeviren Serdar Dursun, 81. dakikada farkı 4'e çıkardı. 89. dakikada Yunus Akgün ve 90+1. dakikada Halil Dervişoğlu'nun golleriyle takımımız sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Tarihte ilk kez karşılaştığı Litvanya'yı farklı mağlup eden Türkiye, bu sonuçla 10 gole ulaştığı 2. maçlar sonucunda 6 puanla zirvedeki yerini korudu. Millîlerimiz üçüncü maçını 11 Haziran Cumartesi günü Lüksemburg ile deplasmanda oynayacak.

BAŞKAN SERVET YARDIMCI'DAN DESTEK

A Millî Takımımızın, Litvanya ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı tribünden izliyor. Yardımcı mücadeleyi, TFF Başkan Vekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Mustafa Çağlar, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Erdem ve Nuri Akın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile birlikte takip ediyor.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.