A Milli Takım Konya biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Konya’nın beklediği resmi açıklama geldi, A Milli Futbol Takımı 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki Letonya maçını Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynayacak. Milli takım maç biletlerinin satışa çıkacağı tarih de belli oldu.

A Milli Takım Konya biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Türkiye - Letonya maçı ne zaman ve nerede oynanacak sorusu cevabını buldu. A Milli Futbol Takımı, 4 yıl aradan sonra resmi bir maç için Konya’ya geliyor.

A MİLLİ FUTBOL TAKIM'IN LETONYA MAÇI KONYA'YA ALINDI

A Milli Futbol Takımı'ın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda 15 Ekim Pazar günü Letonya ile oynayacağı karşılaşma Konya’da oynanacak.

TÜRKİYE - LETONYA MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak müsabaka, saat 21.45'te başlayacak.

MİLLİ TAKIM BİLET SATIŞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

A Milli Takım - Letonya maçının öncelikli bilet satışları, Milli Takım Taraftar Kulübü kırmızı üyeleri için 9 Ekim 2023 Pazartesi günü yapılacak. Bir gün sürecek öncelikli bilet satışlarından sadece son 1 yıl içerisinde Milli Takım Taraftar Kulübü kırmızı üyesi olmuş kişiler yararlanabilecek. Letonya maçının genel bilet satışları ise 10 Ekim 2023 Salı günü başlayacak.

a-milli-takim-konya-biletleri-ne-zaman-satisa-cikacak.jpeg

GRUPTA 2. SIRADA

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 10 puanı bulunan ay-yıldızlılar grubun ikinci sırasında yer alıyor.

Milli Takım, yeni teknik direktör Vincenzo Montella ile ilk maçında da Konya'da çıkacak.

a-milli-takim-konya-biletleri-ne-zaman-satisa-cikacak.jpg

SON RESMİ MAÇ 4 YIL ÖNCE TÜRKİYE - FRANSA ARASINDA OYNANDI

A Milli Futbol Takımı’nın Konya’daki son resmi maçı, 8 Haziran 2019’da Türkiye - Fransa arasında oynandı. Milli takım o dönem dünya şampiyonu ünvanı ile Konya’ya gelen Fransa’yı 2-0 yendi.

Ay yıldızlılar 29 Mart 2022’de ise Konya’da İtalya ile hazırlık maçında karşılaşmıştı.

a-milli-takim-konya-biletleri-ne-zaman-satisa-cikacak-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.