A Milli Takım’da sakatlık şoku!

UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile karşılaşacak A Milli Takım'da Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılırken, yerine İsmail Yüksek ve Tolga Ciğerci dahil edildi.

A Milli Takım’da sakatlık şoku!

Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile karşılaşacak A Milli Takım'da Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılırken, yerine İsmail Yüksek ve Tolga Ciğerci dahil edildi.

A Milli Takım'da Salih Özcan'ın sakatlandığı ve onun yerine İsmail Yüksek ve Tolga Ciğerci'nin kadroya eklendiği açıklandı.

İşte TFF’nin açıklaması:

UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşmalar için bugünden itibaren TFF'nin Riva'daki tesislerinde toplanmaya başlayan A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Takımı Borussia Dortmund'un Schalke 04 ile oynadığı karşılaşmanın ardından yapılan kontrollerde ayağında kemik ödemi saptanan Salih Özcan aday kadrodan çıkarılırken, Ankaragücü'nden Tolga Ciğerci ve Fenerbahçe'den İsmail Yüksek, A Millî Takım aday kadrosuna dâhil edildi.”

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.