A Milli Takımımız Hırvatistan karşısında

A Milli Futbol Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 6. maçında bugün deplasmanda averajla önünde lider durumda bulunan Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

A Milli Takımımız Hırvatistan karşısında

A Millî Takımımız, UEFA EURO 2024 Elemeleri D Grubu altıncı maçında bu akşam deplasmanda averajla önünde lider durumda bulunan Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

Osijek şehrindeki Opus Arena'da yapılacak maç, TSİ 21.45'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem Anthony Taylor yönetecek.

MONTELLA YÖNETİMİNDE İLK MAÇ

A Millî Takımımız, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde ilk maçına Hırvatistan karşısında çıkacak.

Üç yıllık sözleşmeye imza atarak görevine başlayan Montella yönetimindeki Ay-Yıldızlı ekip, ikinci maçını ise 15 Ekim'de Konya'da Letonya ile oynayacak.

HIRVATİSTAN İLE 12. RANDEVU

A Millî Takımımız, Hırvatistan ile 12. kez karşı karşıya gelecek. A Millî Takımımız, rakibiyle yaptığı 8'i resmi, 3'ü özel toplam 11 maçta bir galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

Grubun diğer maçında ise aynı gün Letonya ile Ermenistan karşılaşacak. D Grubu'nun bir diğer takımı Galler ise yedinci maç gününü bay geçecek.

D Grubu'nda bir maçı eksik Hırvatistan 10 puanla, aynı puana sahip A Millî Takımımızın averajla önünde lider durumda bulunuyor. Grupta 7'şer puanlı takımlar Ermenistan ve Galler ise 3. ve 4. sırada yer alıyor. Puanı bulunmayan Letonya ise son sırada.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.