A Milli Takımın EURO 2024 şarkısı yayınlandı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takımımız için özel bir şarkı hazırlandı. "Türkiye'm" isimli şarkı TFF’nin internet sitesinden yayınlandı.

A Milli Takımın EURO 2024 şarkısı yayınlandı

A Milli Takım oyuncuları ve teknik heyetin de beğenisini alan "Türkiye'm" isimli şarkı Ay-Yıldızlı formayı göğsünde gururla taşıyan A Milli Takımımıza 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Sefo tarafından özel olarak hazırlandı.

Şarkıyı besteleyen ve stüdyo kaydı dahil tüm kayıtları Almanya'daki ve Türkiye'deki stüdyolarda masraf dahi almadan hazırlayan Sefo, "Türkiye'm" şarkısını A Milli Takımımız adına tescil ettirerek A Milli Takımıza ve Türkiye Futbol Federasyonu'na hediye etti.

"Türkiye'm" şarkısının TFF Başkanlığı'na teslimi sırasında Sefo, A Milli Takımımıza büyük bir heyecanla gönüllü olarak özel bir şarkı yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederken, A Milli Takımımıza 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılar diledi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de A Milli Takımımız için hiç bir ücret almadan özel bir şarkı yapan ve federasyon adına tescil ettiren Sefo'ya teşekkürlerini ileterek isminin yazılı olduğu bir A Milli Takım forması takdim etti.

"Türkiye'm" şarkısı bugün ilk defa TFF Youtube kanalında yayınlandı.

SEFO KİMDİR?

Sefo, 1998 yılında Samsun'da dünyaya geldi. 2013 yılında ilk kaydını alan Sefo, aynı yıl yakın arkadaşı T One ile "Sokaktan" adlı albümünü yaptı. Sefo, 2021-2022 yıllarında "Toz duman", "Bilmem mi?" ve "Isabelle" isimli single çalışmalarını yayınlayarak geniş kitleler tarafından sevildi ve takip edildi. 2024 yılında ise söz ve müziği kendisine ait olan "İmparator" adında 12 şarkılık bir albüm yayınladı.

Her yaştan büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan Sefo, yeni şarkıları ile zirvede yer almaya ve yurt içi, yurt dışı konserlerine devam ediyor.

ŞARKININ SÖZLERİ:

Şampiyon uyan!

Sahada tam gaz sesini duyar

Türkiye bu ya!

Rakip farketmez her şekil uyar

Ay-Yıldız bu ya!

90 dakika ruhunu koyan

Türkiye bu ya!

Avrupa - Asya sesini duyar

Avrupa merhaba!

Söyle bana

Kupayı kazanacağız sahada

Sok bunu kafana

Saygı dur Ata'ma!

Hatırlamazsan sor babana

Tribün havada, Ay-Yıldız sahada

Golleri köşeye köşeye yaz

Taktik yok bam - bam - bam

Şutları "ra-ta-ta"

Çılgın Türkler laf anlamaz (ya)

Sahada saldır saldır

Gel kupayı kaldır

Söyler her gün andım, andım

Türkiye'm kazandın

Kırmızısı kandır kandır

Forma terle yıkandı

Zaman geldi saldır saldır

Gel kupayı kaldır

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.