A Milli Takım’ın Konya’daki kamp programı belli oldu

15 Ekim Pazar günü Letonya ile karşılayacak A Milli Futbol Takımımızın Konya’daki kamp programı belli oldu. Milli Takım 13 Ekim Cuma günü Konya’ya gelecek.

A Milli Takım’ın Konya’daki kamp programı belli oldu

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 12 Ekim'de deplasmanda Hırvatistan ve 15 Ekim'de Konya'da Letonya ile karşılaşacak A Millî Takımımız, bugün akşam saatlerinde TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girecek.

Hırvatistan maçının hazırlıklarını İstanbul'da gerçekleştirecek Ay-Yıldızlılar, karşılaşmaların hazırlıklarına 9 Ekim Pazartesi günü saat 16.45'te yapacağı antrenmanla başlayacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.

A Millî Takımımız, 11 Ekim Çarşamba günü saat 10.45'te basına kapalı olarak yapacağı antrenmanın ardından, saat 15.00'te Hırvatistan maçı için Türk Hava Yolları'na ait uçakla karşılaşmanın oynanacağı Osijek kentine yolculuk edecek.

Hırvatistan - Türkiye müsabakası, 12 Ekim Perşembe günü TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

13 EKİM’DE KONYA’YA GELECEKLER

A Millî Takımımız, Letonya'yı konuk edeceği karşılaşma için Hırvatistan maçının hemen ardından THY'ye ait uçakla Osijek'ten Konya'ya geçecek.

Teknik Direktör Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir oyuncu, 14 Ekim Cumartesi günü saat 16.15'te Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, karşılaşma öncesindeki resmî antrenmanını da bu statta saat 17.00'de yapacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda 15 Ekim Pazar günü oynanacak olan Türkiye - Letonya maçı 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.