Abdülkerim Bardakçı A Milli Takım kampına katıldı

A Milli Takım 4 Eylül'de deplasmanda Cebelitarık ile oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Grup Eleme maçının hazırlıklarına başlarken, Yeşil-Beyazlı ekibin başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakçı’da kampa katılarak antrenmanda yer aldı.

Abdülkerim Bardakçı A Milli Takım kampına katıldı

A Milli Takım 4 Eylül'de deplasmanda Cebelitarık ile oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Grup Eleme maçının hazırlıklarına başladı.  Karadağ maçında ilk 11'de başlayan oyuncular salonda fizyoterapist eşliğinde yenileme antrenmanı yaparken diğer grup sahada çalıştı.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki antrenman çift kale maçla sona erdi. Konyaspor’un başarılı defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı ve  Halil Dervişoğlu da kampa katılarak idmanda yer aldı. Milli Takımın antrenmanını TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çağlar ve A Milli Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da izledi.

A Milli Takım kafilesi, Cebelitarık karşılaşması için bugün İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla İspanya'nın Malaga kentine yolculuk edecek. Kafile daha sonra buradan karayolu ile Cadiz'de konaklayacağı otele geçecek.

sda.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.