Abdülkerim Bardakçı, Süper Lig'de 79. maçına çıkacak

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı, Süper Lig'de 79. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Bardakçı, şu ana kadar forma giydiği 78 müsabakada 8 kez rakipleri fileleri havalandırdı.

Abdülkerim Bardakçı, Süper Lig'de 79. maçına çıkacak

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı, Süper Lig'de 79. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Bardakçı, şu ana kadar forma giydiği 78 müsabakada 8 kez rakipleri fileleri havalandırırken, 8 kez de gol pası verdi.

Bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve bir çok takımın transfer listesinde yer alan tecrübeli futbolcu Süper Lig’de ilk maçına 2013-2014 sezonunda çıkmıştı. Yeşil-beyazlı forma altında 110 maça çıkan Bardakçı, 95 kez kadroda yer alırken, 73 maçta ilk 11’de sahaya çıktı. Genç futbolcu kadroda olmasına rağmen 17 maçta forma giyemezken, 5 karşılaşmada ise cezalı, 2 kez de sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamadı.

Yeşil-beyazlı taraftarların en sevdiği isimlerin başında gelen ve hem performansı hem de karakteriyle futbolseverlerin takdirini kazanan tecrübeli futbolcu, Konyaspor’da görev yaptığı süre içerisinde birçok önemli başarıya da imza attı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.