Abdülkerim Bardakçı’nın Şampiyonlar Ligi iddiası!

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı, tek bir hedefinin olduğunu söyledi. Bardakçı, kulüp olarak Şampiyonlar Ligine katılmak istediklerini ve bunu da sezon sonunda ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Abdülkerim Bardakçı’nın Şampiyonlar Ligi iddiası!

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı, tek bir hedefinin olduğunu söyledi. Bardakçı, kulüp olarak Şampiyonlar Ligine katılmak istediklerini ve bunu da sezon sonunda ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

“GÖZTEPE MAÇINA YETİŞİRİM”

TRT Spor'un sorularını yanıtlayan Abdülkerim Bardakçı, takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam ettiğini belirterek, “Takımdan ayrı çalışmalara başladım. Şuan her şey yolunda. İnşallah Göztepe maçına yetişirim diye düşünüyorum” diye konuştu.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Tecrübeli oyuncu başarılarının sırrını takımdaki aile ortamı olduğunu dile getirdi. Bardakçı, “ Sene başından beri şunu söylüyorum. Biz yani ben takım olarak görmüyorum. Bizi bir aile olarak görüyorum. Çünkü arkadaşlık en üst seviyede. Gerçekten bir aile gibiyiz. Bizim başarımızın yüze doksanını bu aile olayı kapsıyor” dedi.

konyaspor.jpg

“KONYA'YA ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİNİ DİNLETMEK İSTİYORUZ”

Bu sezon ligde başarılı bir grafik çizdiklerini kaydeden tecrübeli stoper, Konya’da Şampiyonlar Ligi müziğini dinletmek istediklerini söyledi. Bardakçı, “Üst sıralarda olduğunuz zaman takımın üstüne daha çok yük biniyor. Herkesin beklentisi üst düzeyde. Takım olarak yorgunduk. Tabiki de bu milli ara bizim için çok iyi geldi. Herkes dinlendi. Kafamızı toparladık. İnşallah bundan sonra yine devam ettiririz hedef doğrultusunda başarımızı. Bu sene 100.yılımız. Çok özel bir yılımız. Allahın iziniyle istediğimiz şekilde sezonu bitirip bütün Konya'ya şampiyonlar ligi müziğini dinletmek istiyoruz” diye konuştu.

“ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ HERKESİ ETKİLEDİ”

Galatasaray maçı öncesi stadyumda çalınan Şampiyonlar Ligi müziğinin takımda herkesi etkilediğini ifade eden Bardakçı, sahaya çıkmadan önce soyunma odasında konuşma yaptığını söyledi.

2.jpg

Bardakçı, “ Galatasaray maçından önce İlhan hoca bana konuşma yapmamı istedi, maçtan önce motivasyon konuşması. Bbende konuşmamda şunu söyledim. “Hani dedim herkes kariyeri için oynuyor. Konya kulübü için oynuyor. Herkes ailesi için oynuyor. Konya şehri için oynuyor. Ben şahsen bu sene Konya şehri için herkese bu yaptıklarımızın sonucu olarak şampiyonlar ligi müziğini dinletmek istiyorum” dedim. Sonra sahaya çıktık. Benim şansıma mı diyim stadta şampiyonlar ligi müziği çaldı. tabi buda ister istemez herkes bundan etkilendi. Artık herkes olayın farkında. Yani inşallah hedefimiz doğrultusunda ilerlersek ki ben buna çok inanıyorum.

Gerçekten çok kaliteli bir ekibiz. İnşallah hedefimize ulaşırız sene sonunda. Benim için odaklandığım tek bir hedef var.  Bu sene Konyaspor'u en iyi seviyede sezonu tamamlamak ve şampiyonlar Ligine gitmek” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.