Abdülkerim İstanbul yolcusu!

Fenerbahçe’nin Konyaspor’dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakçı’nın, bu hafta imza için İstanbul’a gideceği öğrenildi. 27 yaşındaki stoperin senelik 750 bin Euro maaş alacağı ve kendisiyle 4 yıllık sözleşme yapılacağı belirtildi.

Abdülkerim İstanbul yolcusu!

Fenerbahçe; Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor’un da peşinde olduğu başarılı stoper için Konyaspor ile her konuda anlaşmaya varırken, oyuncuyla da el sıkıştı.

Sarı-Lacivertliler, Konyaspor’a toplamda 3.4 milyon Euro ödeyecek. Fanatik’in haberine göre; bunun 2.8 milyon Euro’su peşin olacak. Kalan 600 bin Euro ise lig şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi’ne katılım (bir sonraki sezon), Türkiye Kupası’nın kazanılması gibi şartlarla bonus olarak ödeneceği kaydedildi.

Öte yandan Fenerbahçe’nin Abdülkerim Bardakçı ile yaptığı anlaşmanın şartları da netlik kazandı. Konyaspor’da senelik 5 milyon TL alan yıldız futbolcu, Sarı-Lacivertliler’den 750 bin Euro (13.7 milyon TL) kazanacak. Anlaşmanın 4 yıllık olacağı öğrenilirken, genç stoperin bu hafta içinde İstanbul’a giderek sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.