Abdullah Avcı ve Fenerbahçe anlaştı mı?

Henüz yeni hocasını açıklamayan Fenerbahçe'nin Abdullah Avcı ile görüştüğü öne sürüldü. Kamuoyunda çıkan iddialar sonrası iki tarafın henüz bir yalanlama açıklaması yapmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

Abdullah Avcı ve Fenerbahçe anlaştı mı?

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. Portekizli hocası Jorge Jesus ile yollarını ayıran Sarı-lacivertliler, yerli bir ismi göreve getireceğini açıklamıştı.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Olağan Mali Genel Kurul Toplantısında konuşan Ali Koç, camiayı bilen ve Süper Lig'e hakim bir yerli teknik direktörü tercih edeceklerini söylemişti. Yaşanan süreç sonrası gözler Aykut Kocaman, İsmail Kartal ve Ersun Yanal'a çevrilmişti.

SÜRPRİZ İSİM ABDULLAH AVCI

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'un aklında yatan teknik direktörün Abdullah Avcı olduğu iddia ediliyor.

Trabzonspor'u 2021-2022 sezonunda şampiyon yapan Avcı'nın oyun sistemini beğenen Koç'un şu an boşta olan Türk hoca için görüşmeler yaptığı konuşuluyor.

Bayram sonrası taraflar arasında bir görüşmenin daha yapılacağı öğrenildi.

ABDULLAH AVCI'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

İsmi A Milli Takım ile de anılan Abdullah Avcı, Playspor'a yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin kendisine ilgisi olduğunu doğruladı.

Bayram sonrasını işaret eden Avcı, "Şu anda gündemde Fenerbahçe ve Milli Takım söylentileri var. Bayramdan sonra durumlar olgunlaşınca açıklama yapacağım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.