Abdullah ve Batuhan Meram’ın gururu oldular

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleştirilen Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayla ringe çıkan Meram Belediyesporlu Abdullah Beserek ve Batuhan Pekmezci bronz madalya kazanarak bir kez daha ilçenin gururu oldular.

Abdullah ve Batuhan Meram’ın gururu oldular

Kick Boks Türk Milli Takımı, Macaristan’da gerçekleştirilen Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası’ndan toplamda 57 madalya kazanarak tarihi bir başarının altına imza attı.

23 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada Meram Belediyesporlu Emircan Abdullah Beserek 67 kilogramda, Batuhan Pekmezci de 86 kilogramda üçüncü olarak milli takımın başarısına katkı sundular.

“SPORCULARIMIZ İLÇEMİZİN GURUR KAYNAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR”

Meram Belediyespor’un faaliyet gösterdiği her branşta gerek ulusal gerekse uluslar arası tüm turnuvalardan başarıyla döndüğünü hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sporcuların aynı başarıyı milli forma altında da devam ettirdiğine vurgu yaptı.

abdullah-ve-batuhan-meramin-gururu-oldular.jpg

Kulüp sporcularının aldıkları her başarının da kendileri ve ilçe için büyük gurur kaynağı olduğunun altını çizen Başkan Kavuş, “Bize bu gururu bu kez de Macaristan’da milli forma ile yaşatan Abdullah Beserek ve Batuhan Pekmezci ile birlikte antrenörlerini, ailelerini ve kulüp yöneticilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Onların döktükleri terlerin, bizim de verdiğimiz desteklerin karşılığını madalyalarla almış olmak bizim için ayrıca büyük mutluluk kaynağı. Onların ve diğer sporcularımızın bizlere yeni gururlar yeni mutluluklar yaşatacağından şüphemiz yok. Hepsinin, daha nice başarı hikayeleri yazmalarını ümit ediyor, onlar bu yolda yürümeye devam ettikçe biz de onların yanında olmaya devam edeceğimizi bilmelerini istiyorum” diye konuştu.

abdullah-ve-batuhan-meramin-gururu-oldular-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.