Adana Demir maçı öncesi İlhan Palut konuştu!

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut lige galibiyetle başlamanın ve bu seriyi sürdürmenin önemli olduğunu belirtirken, galibiyet serilerini de sürdürmek istediklerini söyledi.

Adana Demir maçı öncesi İlhan Palut konuştu!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Genç teknik adam, lige galibiyetle başlamanın takım olarak önemli olduğunu belirterek " Lige iyi başlamak, puanlarla başlamak, galibiyetlerle başlamak bizim adımıza önemli. Lig uzun bir maraton. Başakşehir maçı geride kaldı artık. Önümüzde Adana Demirspor maçı var ve bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Her maçın kendine özel bir hazırlığı, analizi var. Rakibin önemi, iç sahada mı dış sahada mı oynuyoruz? bunun belirleyiciliği de var. Şu an için çalışmalar devam ediyor. Sonuçta futbol bir seyir oyunu. Şehir takımları bu konuda önde. Adana Demirspor taraftarı da destek anlamında etkili bir taraftar. İnşallah keyifli bir maç olur, güzel sonuçlarla ayrılırız" diye konuştu.

Konyaspor'un takım oyunu oynadığı sürece var olduğunu ifade eden İlhan Palut "İsimler üzerinden yürüyen bir takım değiliz. Onun için beraber kompakt oyun ve mücadeleye devam eden takım olmak istiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece uzun vadede kazançlı çıkan takım oluruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.