Adis Jahovic eski takımına karşı

Futbol yaşamına Göztepe’de devam eden Makedon futbolcu Adis Jahovic, cumartesi günü oynanacak kritik maçta eski takımı Konyaspor’a karşı oynayacak.

Adis Jahovic eski takımına karşı

Süper Lig’in 40. haftasında Cumartesi günü Gürsel Aksel Stadyumu’nda Göztepe ile Konyaspor arasında oynanacak zorlu mücadelede sarı-kırmızılı ekipte forma giyen Makedon futbolcu Adis Jahovic eski takımına karşı forma giyecek. 2018-2019 sezonunda Konyaspor’a transfer olan ve 1 sezon Yeşil-Beyazlı kulüpte forma giyen Jahovic,  2019-2020 sezonunda Yeni Malatyaspor’a daha sonra ise Antalyaspor’a transfer olmuştu. Makedon futbolcu 2.5 yıl aradan sonra tekrar Göztepe’ye dönmüştü.

KONYASPOR FORMASI ALTINDA 13 GOL

Makedon forvet Adis Jahovic, 2018-2019 sezonunda Göztepe’den ayrılarak Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Jahovic Yeşil-Beyazlı kulüpte bir sezonda Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 47 kez forma giyerken, 13 gole imza attı. Makedon futbolcu Konyaspor’da 5 sarı kart görürken, 2 kez de kırmızı kart cezasına çarptırıldı.

2.5 YIL SONRA GÖZTEPE’DE

Devre arasında Antalyaspor'dan 2.5 yıl aradan sonra Göztepe’ye dönen Makedon futbolcu, sarı-kırmızılı ekipte çıktığı 16 maçta 6 gol kaydetti. İlk 9 maçta gol atamayan Adis Jahovic daha sonra Kayserispor, Hatayspor, Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında ağlarını havalandırıp klasını konuşturmayı başardı.Teknik Direktör Ünal Karaman’ın görev vermesi durumunda Konyaspor ile oynanacak olan maçta eski takımına karşı sahada olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.