Ahmed Hassan Avrupa'da 100’ü buldu

Konyaspor’un Mısırlı golcüsü Ahmed Hassan, Avrupa kıtasındaki 100. golünü Konyaspor formasıyla Süper Lig’de Altay’a attı.

Ahmed Hassan Avrupa'da 100’ü buldu

Konyaspor’un sezon başında Yunanistan’ın Olympiakos takımında transfer ettiği Mısırlı golcü Ahmed Hassan Avrupa kıtasındaki 100. golünü Süper Lig’de Altay’a attı.

2011-2012 sezonunda Portekiz ekibi Rio Ave formasıyla Avrupa kıtasına ayak basan Ahmed Hassan ilk gol sevincini Portekiz Lig Kupasında yaşadı. Başarılı performansıyla bir anda dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu, Portekiz, Yunanistan ve Türkiye'de 316  maça çıkarak 100 gole imza attı.

28 yaşındaki başarılı forvet, Portekiz ekipleri Rio Ave’de 32, Braga’da 25, Olympiakos 38 ve Konyaspor’da 5 kez fileleri havalandırırken, Liverpool’da forma giyen Mohamed Salah'tan sonra Avrupa'da Mısır'ın en çok gol atan ikinci oyuncusu oldu.

Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli golcüsü Süper Lig’de, Kasımpaşa, Hatayspor, Beşiktaş ve Altay’a gol atarken, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eleme maçında Ümraniyespor’un filelerini havalandırdı. 28 yaşındaki oyuncu 2 kez de gol pası vererek takımına katkı sağladı.

konyaspor-005.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.