Alanyaspor evinde kaybetmiyor

Konyaspor ve Alanyaspor, Süper Lig'de, yarın saat 16’da, 9. kez karşı karşıya gelecek.

Alanyaspor evinde kaybetmiyor

Konyaspor ve Alanyaspor Süper Lig'de yarın 9. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne dek oynanan 8 maçta Konyaspor ve Alanyaspor 4 kez kazandı. Bu maçlarda yeşil beyazlılar 16 kez fileleri havalandırırken, Alanyaspor 15 gol attı.

Alanya'da oynanan son karşılaşma ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Konyaspor rakibi karşısında en farklı sonucu 6 Mayıs 2019’da deplasmanda 4-2 yenerek aldı.

ALANYASPOR SON 4 MAÇINI KAYBETMEDİ

Konyaspor’un deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor oynadığı son 5 karşılaşmanın 4'nü kazanırken sadece 1 maçından beraberlikle ayrıldı. Turuncu yeşilli ekip Hatayspor'u 6-0, G.Saray'ı 2-1, Karagümrük'ü 2-0 ve Antalyaspor'u 2-0'lık sonuçlarla geçerken, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Konyaspor ise oynadığı son 5 maçın 2'sini kazanırken, 2 maçtan mağlubiyet, 1 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Yeşil-beyazlılar Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalırken, G.Antep'e 1-0, Başakşehir'e 2-1 yenildi. Konyaspor deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ederken, Kasımpaşaspor'u 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

EVİNDE KAYBETMİYOR

Konyaspor'un yarın konuk olacağı Alanyaspor kendi sahasında rakiplerine geçit vermiyor. Turuncu yeşilli ekip kendi evinde oynadığı 5 maçtan 4'nü kazanırken 1 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Alanyaspor kendi sahasında Denizlispor'u 1-0,  Kayserispor'u 2-0, Hatayspor'u 6-0 ve Karagümrük'ü 2-0 mağlup ederken, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

BAHATTİN ŞİMŞEK ALANYASPOR'A TERS GELİYOR

Alanyaspor, Bahattin Şimşek yönetiminde daha önce çıktığı 4 maçta da galibiyet elde edemedi. Alanyaspor'un daha önce Süper Lig’de üç kez, 1. Lig’de de bir kez maçlarını yönetti. Turuncu yeşilli ekip Şimşek ile 2 yenilgi 2 beraberlik elde etti. Bahattin Şimşek, Konyaspor’un ilk kez maçını yönetecek. Daha önce Şimşek, Konyaspor’un maçlarında VAR hakemi olarak görev yaptı.

 

Haber: Kazım Özçelik

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.