Ali Çamdalı Konyaspor’daki hayalini açıkladı

Konyaspor Sportif direktörü Ali Çamdalı, yeşil-beyazlı kulüpteki hayalini açıkladı. Konyaspor’un altyapı tesislerinden övgüyle bahseden Çamdalı, “En büyük hayallerimizden biri akademiye ve yerliye odaklı olmak” dedi.

Ali Çamdalı Konyaspor’daki hayalini açıkladı

Konyaspor’da uzun yıllar forma giyen, kaptan olarak iki kupa kazanan ve geçen yıldan buyana sportif direktör olarak görev yapan Ali Çamdalı, TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

“BURASI BENİM EVİM”

Sözlerine “Burası benim evim, en güzel günlerimi burada yaşadım” ifadeleriyle başlayan Çamdalı, yönetimde de geçmişten gelen isimlerle birlikte çalışmış olmanın kendisi için büyük bir şans olduğunu söyledi.

“YABANCI DEĞİL YERLİ ODAKLI OLMAMIZ GEREKİYOR”

Ali Çamdalı Konyaspor’daki hayalini de açıklayan Çamdalı, alt yapının önemine vurgu yaptı. Bu anlamda Konyaspor’un yerel yönetimlerle işbirliği yaparak altyapı tesisleri konusunda önemli bir adım attığını anlatan Çamdalı, “En büyük hayallerimizden biri akademiye ve yerliye odaklı olmak. Bu ekonomik şartlarda yabancı değil, yerli odaklı olmamız gerekiyor. Sadece lafta değil icraatta bunun meyvelerini göreceğiz. Yeni sezonda Kayacık’ta inşa edilen tesislerimizi akademiye teslim edeceğiz” dedi.

ali-camdali-konyaspordaki-hayalini-acikladi.jpg

“AYAĞIMIZI YERE SAĞLAM BASMALIYIZ”

Ali Çamdalı, Konyaspor’un ligdeki konumunu da değerlendirdi. Devre arası yapılan hamlelerle pozitif bir ivme yakaladıklarını anlatan Çamdalı şunları söyledi:

“Hocamızın da belirttiği gibi bu zorlu süreci çok güzel aştık, aile ortamını yakaladık. 36 puandayız, daha hiçbir şey başarmadık. Ayağımızı yere sağlam basarak devam etmemiz gerekiyor. Önümüzde çok önemli bir Alanya maçı var. Tamamen ona odaklandık. Kasımpaşa karşısında aldığımız galibiyetin değeri bu maçla ölçülecek. Umarım istediğimiz sonucu alırız”

ali-camdali-konyaspordaki-hayalini-acikladi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.