Ali Çamdalı’dan Konyaspor taraftarına başarı sözü

Konyaspor’da Pazar günü oynanacak Trabzon maçı öncesi medya günü düzenlendi. Teknik direktör Ali Çamdalı ve yeni transferlerden Keyta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Çamdalı’dan Konyaspor taraftarına başarı sözü

Konyaspor Süper Lig’in 7. haftasında Pazar günü Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde sürdürüyor.

Teknik direktör Ali Çamdalı, bugün basına açık yapılan antrenmanda Trabzonspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi.

Çamdalı konuşmasının başında şunları söyledi:

“Sezon başından beri bir hayalimiz var. Konyaspor’un alışagelmiş oyununu biraz daha geliştirebilmek. Bunu ilk iki maçta yaptığımızı düşünüyorum. Bodrum’daki yol kazasından sonra Kayseri maçında ihtiyacımız olan oyuna döndük. Kayseri maçında istediğimize ulaşamadık ama Samsun galibiyeti ile bunu telafi ettik. Üç maçtır gol yemeyen ve 5 puan toplayan bir Konyaspor var. Bence buda çok değerli. Sivasspor maçında amacımız kafadan gol bulmaktı. Bulamayınca yaptığımız hamlelerle oyun üstünlüğünü sağladık ancak topu ağlarla buluşturamadık.”

ali-camdalidan-konyaspor-taraftarina-basari-sozu-001.jpg

BAŞARI SÖZÜ VERDİ, SABIR İSTEDİ

15 tane yeni transfer yaptıklarını ve uyum süreci yaşadıklarının altını çizen Ali Çamdalı, taraftarların Kayseri ve Sivas maçlarındaki istifa tezahüratlarına da yanıt verdi.

“Taraftarlarımız Sivas maçında gereken desteği gösterdi. İstifa seslerini anlayışla karşılıyorum; kırılmıyorum. Tedirginliklerini de anlayabiliyorum ama ilerleyen süreçte daha başarılı olacağız. Futbolcu arkadaşlarımızla doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Umarım en hızlı şekilde galibiyet serisine başlayıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Şunu da unutmamız gerekiyor. 15 tane yeni transferimiz var. Bunun uyum süreci bir anda olmuyor. Nasıl ki bir şey ektiğinizde hemen karşılığını alamıyorsunuz; güneşe, suya, sabıra ihtiyaç varsa bizimde durumumuz aynı. Umarım en kısa zaman uyum sürecini atlatırız.”

ali-camdalidan-konyaspor-taraftarina-basari-sozu.png

ELLER CEPTE RÖPORTAJ

Kayseri maçı sonrası elleri cebinde röportaj vermesine gelen tepkilere de değinen Ali Çamdalı, “Bu önceden beri alışkanlığım. O gün röportaj boydan çekilmiş, yoksa asla camiaya, taraftara ve gazeteci arkadaşlara karşı bir saygısızlığım olamaz. Beni tanıyanlar nasıl bir yapıda olduğumu iyi bilir. Buna da açıklık getirmiş olayım.” dedi.

ali-camdalidan-konyaspor-taraftarina-basari-sozu.jpg

TRABZONSPOR ÇIKIŞ MAÇI OLARAK GÖRÜYOR

Trabzonspor’a karşı zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını ve rakiplerinin içinde bulunduğu durumdan dolayı bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak gördüğünü belirten Ali Çamdalı, “En iyi şekilde analizlerimizi yaparak deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek Eyüpspor maçıyla da iç saha şansızlığımızı kırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

ali-camdalidan-konyaspor-taraftarina-basari-sozu-002.jpg

KEYTA: İLK İZLENİMLERİM ÇOK İYİ

Konyaspor’un yeni transferlerinden Hamidou Keyta ise “Trabzonspor hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah 3 puanla dönen taraf biz oluruz. Konya halkı ve şehir hakkındaki ilk izlenimlerim çok iyi, beni çok sıcak karşıladılar” açıklamasını yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.