Ali Koç: Heyecanlı bir finiş olacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2-1’lik Medipol Başakşehir galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunurken, sezonun heyecanlı bir şekilde tamamlanacağını söyledi.

Ali Koç: Heyecanlı bir finiş olacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2-1’lik Medipol Başakşehir galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Bay haftası öncesi çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Başkan Koç, "Arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Bay geçeceğimiz haftadan önce önemli bir maçtı. Başakşehir tonla talihsizlik yaşıyor, bizim iki senedir yaşadığımız gibi. İyi top oynuyorlar. Mutlu olan biz olduk bu akşam. BAY haftası öncesi önemli bir virajı kayıpsız geçtik. 7 haftada her şey olabilir. Biz 10 sende 3 kere son haftada şampiyonluk kaybettik. Son dakikaya kadar her şey değişebilir. Biz son ana kadar inanmaya devam edeceğiz. Kaptanımıza, hocamıza, sportif direktörümüze, birçok rolü olan Emre Belözoğlu’na, arkadaşlarına ve sahada olan-olmayan oyunculara güveniyoruz. Bir hava yakaladık. Topla çok oynuyoruz, rakibe az imkan veriyoruz. Şu an oynadığımız futboldan, havadan ve sonuçlardan memnunuz. Altay sadece iyi bir kaleci değil, iyi bir insan. Buradan geçmiş olsun diyorum. Sadık Çiftpınar’a da geçmiş olsun diliyorum. Altay’ın Avrupa Şampiyonası'na yetişme durumu yüksek. Umarım bir an önce toparlanır" şeklinde konuştu.

"HEYECANLI BİR FİNİŞ OLACAK"

Beşiktaş ile olan puan farkı hakkında konuşan Başkan Koç, “Bizim 6 maçımız kaldı. Ligin 7 haftası var. Şu ortamda her şey olabilir. 2 ve 3 de ipi göğüsleyebilir. Renkli bir lig olacak. Heyecanlı finiş olacak. Biz iyi bir hava yakaladık umarım devamını getiririz. Bu havanın bozulmasına etken iki şey var; covid ve sakatlık. Covid ve sakatlık görmezsek, bu ligin ipini göğüsleriz. Her takım puan kaybedecektir biz de dahil" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.