Ali Koç'tan Abdülkerim sözleri

Fenerbahçe, Konyaspor'un başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakçı'yı ezeli rakibe Galatasaray'a kaptırdı. 27 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertli takıma transferinin gerçekleşmemesinin perde arkasında ise Ali Koç ile yaptığı görüşme olduğu öğrenildi.

Ali Koç'tan Abdülkerim sözleri

"SEN BU KADAR PARA EDER MİSİN?"

Konuyla ilgili Youtube kanalında açıklamada bulunan gazeteci Hakan Can, Ali Koç ile Abdülkerim Bardakçı arasında geçen diyaloğu şu şekilde aktardı:

"Başkan Ali Koç transfer görüşmesini bizzat yapmak için Abdülkerim Bardakçı'yı aradı ve, 'Ne kadar istiyorsun?' dedi. Abdülkerim'den '1 milyon euro' cevabını alan Koç, 'Sen bu kadar para eder misin? Karakter açısından da bir sıkıntı görüyorum. Bir sezon iyi futbol oynayıp böyle deli paralar istiyorsunuz' karşılığını verdi."

ali-koctan-abdulkerim-sozleri.jpg

"NE KADAR PARA VERİRSE VERSİN FENERBAHÇE'YE GİTMEM"

"Bu konuşmanın üzerine Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'i arayan Abdülkerim, 'Fenerbahçe size ve bana ne verirse versin ben Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum' diyerek net bir tavır ortaya koydu. Yaşanan bu olaylardan sonra Fenerbahçe'den iki yönetici devreye girerek 'Başkanımızın sinirli bir anına denk geldi' sözleriyle olayı yumuşatmaya çalışsalar da Abdülkerim fikrini değiştirmedi ve Konyaspor yönetimi de futbolcusunun kararının arkasında durdu."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum