Amir Hadziahmetovic ayrılıyor mu?

Hadziahmetovic'in 6 yıllık Konyaspor macerası sona eriyor. 25 yaşındaki ön libero için önemli teklifler alan Yeşik-Beyazlıların Bruno Paz transferini bitirmesi dedikoduları da artırdı.

Amir Hadziahmetovic ayrılıyor mu?

Süper Lig'de sezonun flaş takımlarından Konyaspor'da takımın dikkat çeken futbolcularından biri de Amir Hadziahmetovic'di. 6 yıldır Konyaspor forması giyen Bosna Hersekli ön libero, gösterdiği performansla Avrupa'dan birçok takımı peşine takmıştı.

Akşam gazetesinin haberine göre Udinese ve Anderlecht'in peşinde koştuğu Amir Hadziahmetovic'in yeni sezonda Konyaspor'dan ayrılması beklenirken, Yeşil-Beyazlıların yaptığı Bruno Paz transferi dedikoduları tekrar alevlendirdi. Portekizli ön liberonun transferinin bitirilmesi, Amir Hadziahmetovic'in takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

BRUNO PAZ 2+1 YILLIĞINA KONYASPOR'DA

Bu arada Konyaspor, Farense ile sözleşmesi gelecek ay bitecek olan Bruno Paz ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. 24 yaşındaki Portekizli futbolcu yeni sezonda Konyaspor'un başarısı için ter dökecek. Bu sezon 26 maçta 2 gol, 2 asistle oynayan futbolcunun adı Fenerbahçe'yle de anılırken, bugün resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.