Amir, Konyaspor’da kalacak mı?

Konyaspor’un tecrübeli Boşnak oyuncusu Amir Hadziahmetovic’in adı birçok kulüple alınıyor. Amir, yönetimden Beşiktaş’ta oynamak için kolaylık sağlanmasını istemişti. İki kulüp arasındaki pazarlıklar tıkandı. Beşiktaş ise yeni bir teklif yapmayacak.

Amir, Konyaspor’da kalacak mı?

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Konyaspor’un Boşnak futbolcu Amir Hadziahmetovic için yeni bir teklif yapmayacak.  

Beşiktaş ile Konyaspor arasında Amir Hadziahmetovic için yapılan pazarlıklar tıkandı. Siyah - Beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği Boşnak orta saha Amir Hadziahmetovic için 3 milyon Euro bonservisin yanı sıra bir oyuncuyu kiralık olarak önermişti.

GÖRÜŞME DURDURULDU

Emrecan Uzunhan'ı bonservisiyle birlikte isteyen Konyaspor'un bu teklifi geri çevirdiği ve görüşmelerin durduğu öğrenildi.

amir-konyasporda-kalacak-mi.webp

YENİ TEKLİF YAPILMAYACAK

Milliyet'in haberine göre Beşiktaş, Hadziahmetovic için Konyaspor'a bu aşamada yeni bir teklif yapmayacak.

Yeşil-beyazlıların başarılı oyuncu konusunda farklı kulüplerle görüşmeleri sürdürdüğü ifade edildi.

amir-konyasporda-kalacak-mi.jpg

BAŞAKŞEHİR DEVREDE

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Konyasporlu Amir Hadziahmetovic için Başakşehir de devreye girdi. Oyuncu için 4 milyon euro'nun gözden çıkarıldığı iddia edildi. 

 

AMIR HADZIAHMETOVIC KİMDİR?

8 Mart 1997 tarihinde Danimarka'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Zeljeznicar altyapısında başladı. 2016'da 500 bin euro karşılığında Konyaspor'a transfer oldu. Ön libero mevkisinde görev yapan Hazdzimahmetovic, 1.79 cm boyunda. Ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanan Hazdzimahmetovic'in hem Bosna Hersek hem de Danimarka vatandaşlığı bulunuyor. Genç futbolcu, milli takım tercihini Bosna Hersek'ten yana kullandı ve 21 karşılaşmaya çıktı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.