Amir ve Abdülkerim'de öncelik Avrupa

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı futbolcular Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı'nın transferde önceliği Avrupa. Her iki oyuncuya da Avrupa kulüpleri talip olurken, görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Amir ve Abdülkerim'de öncelik Avrupa

Türkiye ve Avrupa kulüplerinin listesinde bulunan Konyaspor'un yıldızları Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı'nın önceliği Avrupa.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ile bazı Avrupa kulüplerinin listesinde olan Abdülkerim Bardakçı için görüşmeler devam ederken, oyuncunun önceliğinin Avrupa'da futbol hayatına devam etmek olduğu kaydedildi.

Gelen teklifleri değerlendirmeye alan yeşil-beyazlı kulüp oyuncunun bonservis bedelini 5 Milyon Euro olarak belirlerken, son kararı genç futbolcunun vereceği ifade edildi.

amir-ve-abdulkerimde-oncelik-avrupa.jpeg

UDİNESE BEKLEMEDE

Öte yandan İtalyan ekibi Udinese Bosnalı futbolcu Amir Hadziahmetovic için beklemede. Tecrübeli orta saha futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen İtalyan ekibinin, daha önceki 3 milyon euro teklifini yükselttiği ve Konyaspor yönetimine sunduğu kaydedildi. 

Başkan Özgökçen ve kurmaylarının her iki futbolcu için gelen teklifleri değerlendirmeye alırken, yeşil-beyazlıların yaklaşık 12 milyon Euro bir kazanç elde etmek istediği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.