Ankaragücü, Rodriguez ile yollarını ayırdı

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, İspanyol futbolcusu Jese Rodriguez'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Başkent ekibinde takımdan ayrılan futbolcu sayısı İspanyol futbolcu ile birlikte 8'e çıktı.

Ankaragücü, Rodriguez ile yollarını ayırdı

Ankaragücü kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile Jese Rodriguez arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Jese Rodriguez'e tüm emek ve hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

TRT Spor'da yer alan haberde; Kariyerinde Real Madrid ve Paris Saint Germain'de forma giyen 29 yaşındaki İspanyol yıldız futbolcu, sezon başı MKE Ankaragücü'ne transfer olmuştu. Jese, kısa süreli MKE Ankaragücü kariyerinde Süper Lig'de 14, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maça çıkıp toplam 5 gol attı.

İspanyol futbolcu ile birlikte takımdan ayrılan futbolcu sayısı 8'e çıktı.

Sarı lacivertli ekipten Oğuz Ceylan ve Sinan Osmanoğlu Çaykur Rizespor'a transfer oldu.Abdullah Durak ve Alperen Babacan ise bir başka Başkent ekibi Gençlerbirliği forması giyecek. Ayrıca, Şahverdi Çetin ve Nurullah Aslan ile daha önce yollar ayrılmıştı.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.