Antalyaspor'un hedefindeki futbolcu ile ilgili şok iddialar

Antalyaspor, Boca Juniors forması giyen Kolombiyalı kanat Sebastian Villa'yı transfer etmek istiyor. Villa, eski eşine şiddet uyguladığı gerekçesi ile açılan davada suçlu bulunmuş ve 2 yıl 1 ay ertelemeli hapis cezasında çarptırılmıştı.

Antalyaspor'un hedefindeki futbolcu ile ilgili şok iddialar

MAAŞ FARKI FAZLA

Yeni sezon için çok yönlü bir kadro kurmayı hedefleyen Antalyaspor, Haji Wright’ın transferinden gelen parayla birlikte transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kolombiyalı futbolcu Sebastian Villa için girişimlerde bulunan Akrep, kulübün teklifiyle oyuncunun istediği rakam arasında farkın fazla olması sebebiyle transferin bekletildiği öğrenildi. Oyuncunun maaşında indirime gitmesini bekleyen Akrep, oyuncuyu mutlaka almak istediği öne sürüldü.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Başarılı kanat, 2018 yılında Kolombiya ekibi Deportes Tolima’dan Boca Juniors’a 1,8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Boca formasıyla geçen sezon ligde çıktığı 18 maçta sadece 2 asistlik performans gösteren Villa, toplamda 1.346 dakika sahada kalmıştı. 27 yaşındaki futbolcu, güçlü fiziği ve etkili şutlarıyla dikkat çekiyor. Futbolcuya Antalyaspor’un yanı sıra Suudi Arabistan’dan da teklif olduğu öne sürüldü.

ŞİDDET İDDİALARI

Eski sevgilisi Daniele Cortes, sosyal medya üzerinden 2020 yılında yaptığı paylaşımda,” Fiziksel ve psikolojik olarak taciz edildiğime birçok insan tanık oldu. Bu kadar kötü bir insan nasıl profesyonel bir futbolcu olur anlamıyorum. Bilmediğim, ailem olmadan yalnız olduğum bir ülkede, her gün hayatım ve ailemle ilgili korku içinde nasıl yaşayacağımı bilmiyorum" açıklamasında bulunmuştu. Savcılık, Villa hakkında soruşturma başlatmış ve oyuncuya 2 yıl 1 ay ertelemeli hapis cezası verilip para cezasına dönüştürülmüştü.

antalyasporun-hedefindeki-futbolcu-ile-ilgili-sok-iddialar.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.