Arda Güler'in lakabını takım arkadaşları koydu, Real Madrid paylaştı

Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior, Arda Güler'e 'Goler' lakabını taktı.

Arda Güler'in lakabını takım arkadaşları koydu, Real Madrid paylaştı

Arda Güler'in Real Sociedad maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma milli futbolcunun eski ve yeni takım arkadaşları yorum üzerine yorum yazdı. Ayrıca Alex de Souza da Arda Güler'i tebrik etti.

Alex de Souza, Serdar Dursun, Luka Modric, Jude Bellingham, Courtois, Batshuayi ve Rüdiger gibi isimler Arda Güler'i performansından ötürü tebrik ederken; Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior, Arda Güler'e 'Goler' lakabını taktı.

Vinicius'un Arda'ya 'Goler' lakabını takmasının sebebinin kısıtlı dakikalar alsa bile her maçta tehlikeli pozisyon yaratması ve golle sonuçlandırması olduğu vurgulandı.

ARDA GÜLER İSPANYA BASININDA MANŞETLERDE

Öte yandan Real Madrid forması ile ilk kez La Liga maçında ilk 11'de sahaya çıkan ve Real Sociedad karşısında takımına galibiyeti getiren golü atan Arda Güler, İspanyol gazetelerinde manşetlere taşındı.

Marca gazetesi, Arda Güler ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin birbirlerini tebrik ettiği fotoğrafı manşetine koyarak, "Şampiyonluk şarkısı çok daha yakın. Ancelotti'nin takımda yaptığı rotasyon fark edilmedi ve San Sebastian'a galibiyet geldi. Arda'nın bir golü Ancelotti için onu gelecek sezon takımda tutmaya yetti." diye yazdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.