Arnavut golcü yükselişini sürdürüyor

Konyaspor’da geçen sezon 8 gol kaydeden Arnavut forvet, bu sezon 9 gol atarak geçen sezonki performansını geride bıraktı.

Arnavut golcü yükselişini sürdürüyor

Kayserispor galibiyetiyle puanını 55'e çıkaran Konyaspor, 2. sırada yer alırken, şampiyonlar ligi hedefine de bir adım daha yaklaştı. Ligde 47 gol atıp kalesinde 31 gol gören yeşil-beyazlılar da dün takımının galibiyetinde büyük rol oynayan Sokol Cikalleshi ise gol sayısını 9’a çıkardı.

Yeşil-beyazlı ekipte geçen sezon 8 gol kaydeden Arnavut forvet, 29. haftada geçen sezonki performansını geride bıraktı. Geçtiğimiz sezon Konyaspor forması altında 8 gol ve 3 asistle oynayan Arnavut oyuncu 2021-2022 sezonunda ise 9 gol atma başarısını yakaladı.

konyaspor-001.jpg

Bu sezon Sivasspor, Başakşehir , Gaziantep FK, Trabzonspor, Kasımpaşa maçlarında birer, Göztepe ve Kayserispor maçlarında ise 2’şer gole imza atan golcü futbolcu Süper Lig kariyerinde ise 150 maçta 36 gole ulaştı. Cikalleshi, Akhisarspor'da 7, Başakşehir'de 6, Ankaraspor'da 6 kez rakip fileleri havalandırırken, 17 kez de asistte bulundu.

Öte yandan yıldız futbolcu Konyaspor’da 62 kez forma giyerken, Akhisarspor'da 60, Başakşehir'de 50, Ankaraspor'da 30 ve Göztepe'de ise 10 kez maçlarda görev aldı. Konyaspor'da 4.283 dakika oyunda kalan Arnavut oyuncu, Akhisarspor'da 4.214, Başakşehir'de 2.537, Ankaraspor'da 1.640 ve Göztepe'de ise 380 dakikada sahada kaldı.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.