Aykut Kocaman: Azgın bir azınlık var...

Antalyaspor ile golsüz berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 'hücum futbolu' ile ilgili soruya "Konyaspor savunma problemini atlatsa aslında hücum futboluna dönecek. Bitmek bilmeyen bir hücum futbolu sevdamız var, hücum, hücum... Türk futbolunun hali ortada. Azgın bir azınlık var, benim ağzımdan çıkacak lafları bekleyip bir şeyler yapmaya çalışıyorlar." dedi.

Aykut Kocaman: Azgın bir azınlık var...

Antalyaspor ile golsüz berabere biten maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşmada genel oyun kalitelerini ortaya koyduklarını, galibiyet içinde yeterli pozisyonları yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremediklerini söyledi. Kocaman "Konum itibariyle alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesinde oyun, kazanma hırsı, girilen pozisyonlara bakıldığında kazanmaya yakın olan taraf bizdik. İki takımı da tatmin etmeyen bir skor oldu" dedi. 

Sunucunun 'Konyaspor'u önümüzdeki süreçte daha fazla hücum futbolu oynarken görebilecek miyiz" sonusuna ise Kocaman imalı bir cevap vererek "Konyaspor savunma problemini atlatsa aslında hücum futboluna dönecek. Bitmek bilmeyen bir hücum futbolu sevdamız var, hücum, hücum... Türk futbolunun hali ortada. Azgın bir azınlık var, benim ağzımdan çıkacak lafları bekleyip bir şeyler yapmaya çalışıyorlar." dedi.

Bu sezon Konyaspor'u aşağı iten 6 maçlık bir periyotta 5 mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Kocaman "Azgın azınlık için çok malzeme vermek istemiyorum. Bugün galibiyete yakın takım bizdik. Bu bütünlüğü sağlayabilirsek gol atmak problem değil" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.