Aykut Kocaman: Türk futbolu çok sıkıntılı bir duruma doğru gidiyor

Konyaspor’un eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Türk futbolunun çok sıkıntılı bir duruma gittiğini ifade ederken, üç büyük takımlar olarak nitelendirilen kulüplerden bir tanesinin küme düşebileceğini söyledi.

Aykut Kocaman: Türk futbolu çok sıkıntılı bir duruma doğru gidiyor

Konyaspor’un  eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Türk futbolunun çok sıkıntılı bir duruma gittiğini ifade ederken,  üç büyük takımlar olarak nitelendirilen kulüplerden bir tanesinin küme düşebileceğini söyledi.

Tivibu Spor’a konuk olan Kocaman gündeme dair  açıklamalarda bulundu. Kocaman, türk futbolunda hala ders alınmadığını ifade ederek, “ Türk futbolu çok sıkıntılı bir duruma doğru gidiyor. Hala ders alınmıyor yaşananlardan. Herkes anlık çözümler, algılar üretmeye çalışıyor. Başkanından, medyasına herkes..." diye konuştu.

Yabancı sayısındaki artışa da değinen Aykut Kocaman, “ Yabancı sayısındaki artış Anadolu takımları için bir fırsat yarattı. Geçen seneden itibaren yabancı teknik direktörler artmaya başladı. Ekonominin yarattığı tahribat büyük takımlardaki yöneticilerin karar verme mekanizmalarını olumsuz etkiledi. Bunlar olunca takımlar arası bir yakınlaşması gerçekleşti. Aslında buraya geleceği kaçınılmaz bir gerçek. Bu şekilde devam ederse bunu kanıksayarak normal hale getireceğiz. Belki 7. şampiyon çıkacak. Belki büyük takımlardan bir tanesi küme düşmeyle ilgili sorun da yaşayacak." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum