Aziz Yıldırım neden başkan adayı olduğunu açıkladı

Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adayı Aziz Yıldırım, adaylığına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Neden aday olduğunu açıklayan Yıldırım, “Kavga etmeye değil, Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geliyorum” dedi.

Aziz Yıldırım neden başkan adayı olduğunu açıkladı

Fenerbahçe'de yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesinde başkan adayı Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu.

İlk olarak neden aday olduğunu anlatan Yıldırım, “Fenerbahçe'de sıkıntılar var. Arkadaşlara aday olmalarını söyledik ama ben varken olmayacaklarını söylediler. Mecbur kaldım. 20 sene başkanlık yaptım, zor günlerde 6 şampiyonluk yaşadık. 6 sene önce 'Aziz Yıldırım gitti, Türk futbolu kurtuldu' dediler. Şimdi de 'Aziz Yıldırım gelsin, Türk futbolunu kurtarsın' diyorlar

Bu hafta Galatasaray derbisini kazanacağız ve yeni süreç başlayacak.” dedi.

MOURINHO’NUN PARASININ YARISINI BEN ÖDEYECEĞİM

“Kimseyle kavga etmeye değil, Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geliyorum” diyen Aziz Yıldırım, teknik direktör Jose Mourinho ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı ve mevcut yönetime şu teklifi yaptı:

“Bu yönetime teklifim; Eğer onlar da Mourinho ile çalışmayı düşünüyorlarsa gelsinler beraberce imzayı atalım. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını da ödemeyi taahhüt ediyorum.”

aziz-yildirim-neden-baskan-adayi-oldugunu-acikladi.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.