Bakan Kurum, Türkiye'de bir ilki başaran Konyaspor taraftarını video mesajla kutladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Yeşil Tribün' uygulaması ile Türkiye'de bir ilki başaran Konyaspor Kulübü ile taraftarını video mesajla kutladı. Mesaj, Çaykur Rizespor maçı öncesi stat ekranlarında yayımlandı.

Bakan Kurum, Türkiye'de bir ilki başaran Konyaspor taraftarını video mesajla kutladı

Konyaspor'un Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile ortak düzenlediği 'Yeşil Tribün' projesi, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte hayata geçti.

Proje kapsamında 5 adet plastik ya da cam şişeyi stadyumun doğu bölgesinde yer alan Passolig gişesi yanına kurulan çevre standına bırakan taraftarlar, kendilerine verilen makbuz ile passolig gişesinden Çaykur Rizespor maçı biletini ücretsiz yükletti. 

FARKINDALIK OLUŞTURULDU

Örnek 'Yeşil Tribün' projesiyle çok önemli bir farkındalık oluşturuldu. Konyalı vatandaşların projeye ilgisi yoğun oldu. 

BAKAN KURUM'DAN KONYASPOR KULÜBÜ İLE TARAFTARINA VİDEOLU TEŞEKKÜR MESAJI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Yeşil Tribün' uygulaması dolayısıyla Konyaspor Kulübü ile taraftarını bir video mesajla kutladı. Mesaj, Çaykur Rizespor maçı öncesi stat ekranlarında yayınlandı.

Sözlerine ''Konya Stadımızın tribünlerini dolduran Konyaspor taraftarını, hemşehrilerimi ve misafir takımımızı en içten duygularımla selamlıyorum'' diyerek başlayan Bakan Kurum, çevremizin ve doğamızın korumak için on binlerce plastik atığı atık kumbaralarına bırakarak Konya tribünlerini Türkiye'nin ilk yeşil tribünü yaptıklarını belirtti. 

''KONYASPOR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞACAK''

Bu iklim dostu projeyi hayata geçiren ve tüm kulüplere örnek olan Konyaspor yönetimi ile muhteşem taraftarına yürekten teşekkür ettiğini ifade eden Kurum, ''Sezon başından buyana takımımızın muhteşem bir coşkusu var. 90 dakika boyunca kazanma azmini sahanın her noktasına yayan Anadolu Kartallarımızı yürekten kutluyorum. İnanıyorum ki Konyaspor'umuz 100. yılında başarıdan başarıya koşacak. Takımımız inanıyor, yöneticilerimiz inanıyor, taraftarımız inanıyor, Konya inanıyor. İklim değişikliğiyle mücadelede hep birlikte sahadayız'' ifadelerini kullandı.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.