Bardakçı hedefini belirledi

Bu sezon Konyaspor forması altında başarılı bir grafik çizen ve bir çok takımın transfer listesinde olan Abdülkerim Bardakçı, hedefini açıkladı.

Bardakçı hedefini belirledi

Bu sezon Konyaspor forması altında başarılı bir grafik çizen ve bir çok takımın transfer listesinde olan Abdülkerim Bardakçı, hedefini açıkladı.

Transferi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Bardakçı, Avrupa’da futbol oynamak istediğini belirtti. Şuanda sadece Konyaspor’un başarısına odaklandığını ifade eden yıldız futbolcu, “ Benim odaklandığım nokta hiçbir zaman transfer olmadı. Sadece Konyaspor’un başarısına odaklandım. Sezonu en iyi yerde bitirmeyi düşündük. Çok şükür bunu da başardık. Nasip kısmet diyelim. Tabii ki herkesin hayalleri var. İnşallah nasip olursa ilk hayalim Avrupa” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ BEKLEMEDE

Öte yandan tecrübeli stoperi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş ise beklemede. Siyah-Beyazlı kulüp, Konyaspor’a 2 milyon Euro teklifte bulunurken, bu teklif geri çevrildi.  Yeşil-beyazlı yönetim, genç oyuncu için bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro belirlerken, Beşiktaş yönetimi ise bu miktarı çok fazla buldu ve beklemeye çekildi. Sezon sonunda anlaşma sağlanamazsa Beşiktaş yönetimi oyucudan vazgeçerek diğer isimlere yönelecek. Siyah-Beyazlıların listesinde ise İtalya'da forma giyen Koray Günter ve Adana Demirspor'da oynayan Samet Akaydın'ın olduğu öğrenildi.

Avrupa takımlarından da yıldız futbolcuya tekliflerin geldiği öğrenilirken, Bardakçı’nın Konyaspor’da ki geleceği Beşiktaş maçından sonra netlik kazanacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.