Başakşehir’den Konyaspor’un talebine alkışlanacak cevap

Konyaspor, Ahmet Çalık’ın vefatı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Başakşehir'e konuk olacağı maçın ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurmuştu. Başakşehir'den bugün açıklama geldi ve talebin uygun karşılandığı bildirildi.

Başakşehir’den Konyaspor’un talebine alkışlanacak cevap

Konyaspor, 15 Ocak Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Medipol Başakşehir maçının, Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesinden dolayı ileri bir tarihe ertelenmesi için TFF'ye başvurmuştu.

BAŞAKŞEHİR’DEN AÇIKLAMA

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünden, bu talebe ilişkin bir açıklama yapıldı. Başakşehir’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Süper Lig'in 21. haftasında 15 Ocak Cumartesi günü konuk edeceğimiz İttifak Holding Konyaspor, futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na maçın ertelenmesi talebinde bulunmuş, bu talep tarafımızca uygun karşılanmıştır. Konuyla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecektir. Bu vesileyle Konyaspor camiasına bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyor, acılarını paylaşıyoruz.”

basaksehirden-konyasporun-talebine-alkislanacak-cevap.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.