Başkan Ali Koç: Niyetimizi sorgulamayın

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulunda açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Koç: Niyetimizi sorgulamayın

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulunda açıklamalarda bulundu.

Başkan Koç, dünkü basın toplantısında kelimelerin boğazına düğümlendiğini ifade ederek, “Dünkü basın toplantısında kelimeler boğazımda düğümlendi. Kelimeler boğazımda düğümlendi, kulübün menfaati için. Çünkü devletle birçok işimiz var. Bu birçok kulüp için böyle. Belki onlar da bu yüzden sessiz kalıyor. Biz zalim insanlar değiliz, zulme de sessiz kalamayız" diye konuştu.

Ali Koç, Ekrem İmamoğlu’nu da eleştirerek, “ Fenerbahçe'yi dışarıdan bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Devleti gözüne kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi dünya biliyor. Umarım, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Sayın İmamoğlu, Divan Başkanımız Uğur Dündar'a 61 numaralı formayı art niyetle vermedi.

Bu ilden gelen insanların genelleme yapmıyorum ama enteresan özellikleri var.  A Milli Takım Teknik Direktörü (Şenol Güneş), Fenerbahçe Stadyumu’na maça bordo mavi kravatla gelir. Şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı da, bordo mavi kravatla gelir. Kime ne anlatıyorsunuz?

Bize sportif olarak her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz ama bizim niyetimizi sorgulamayın. Uğraşmadılar, mücadele etmediler, duruş sergilemediler demeyin. Bunu söylerseniz bizi yaralarsınız." İfadelerine yer verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.