Başkan Altay: Süper Lig maçı izliyorsak bunun bir bedeli var

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, medya temsilcileriyle buluştu. Konyaspor’a dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Altay, bilet fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. Altay, “Süper Lig maçı izliyorsak bunun bir bedeli var” dedi.

Başkan Altay: Süper Lig maçı izliyorsak bunun bir bedeli var

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bahar ve yaz dönemi yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda medya temsilcileriyle buluştu.

Başkan Altay, Konyaspor’a dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Altay, “Konyaspor’a herkesin sahip çıkması gerekiyor” dedi.

“SÜPER LİG MAÇI İZLİYORSAK BUNUN BİR BEDELİ VAR”

Bilet fiyatlarına tepki gösteren taraftarlara seslenen Uğur İbrahim Altay, “Ben bir taraftar olarak Konyaspor’u destekliyorum. Tesis olarak Konyaspor’a ciddi manada yatırım yapıyoruz. Konyaspor’un iyi yönetilmesi için çaba harcıyoruz. Başkan ve yönetimine başarılar dilerim. Bugün bir görüşme yapacağız. Bana da bazı konular geliyor ama mantığı vardır diye düşünüyorum. Burada yapılması gereken iş Konyaspor’a şehrin sahip çıkması. Sadece belediyenin ateşlemesiyle olmuyor. Taraftar gruplarının bir çalışma yapması lazım. Bide şunu kabul etmek lazım. Süper Lig maçı izliyorsak bunun bir bedeli var” dedi.

“KONYA HAZIR DEĞİL GİBİ DURUYOR”

Başkan Altay, “Konyaspor şu anda ikinci sırada. Bazı Anadolu takımlarına bakınca onların transfer tahtası kapalı. Ne kadar eleştiri olursa olsun işler yolunda gidiyor gibi gözüküyor. Önce moral bozmak yerine takımımıza sahip çıkmak gerekiyor. Futbolda her zaman işler yolunda gitmeyebilir. Sudi Arabistan’daki transfer pazarındaki maliyetler futbolcu fiyatlarını arttırdı. Konyaspor Süper Lig’in daimi bir takımı olarak üst sıralara mücadele eden bir takım olmalı. Her yıl şampiyonluğa veya Avrupa Kupalarına oynamak işin maddi boyutunu karşılamaya Konya hazır değil gibi duruyor” diye konuştu.

Konyalı iş adamlarından destek isteyen Başkan Altay, şunları söyledi:

“Hepimiz üstümüze düşeni yerine getirmemiz gerekiyor. Konya’nın sanayicisi, esnafı, Konya medyası, Konya’nın taraftarı Büyükşehir Belediyesi kadar gayret etmesi gerekiyor”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.