Başkan Büyükılıç’tan Konyaspor’a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yaz dönemi kamplarını geçiren Konyaspor ve Samsunspor’u ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Başkan Büyükılıç’tan Konyaspor’a ziyaret

2024 Avrupa Spor Şehri olan Kayseri’de Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve 1850 metre yükseklikte hizmet veren Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, takımları ağırlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde 2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren Süper Lig temsilcilerinden Konyaspor ve Samsunspor’u ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara ‘hoş geldiniz’ dileklerini iletti.

Konyasporlu futbolcular ve Teknik Direktör Ali Çamdalı ile görüşen Başkan Büyükkılıç, burada sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, “Sizleri Kayseri’de görmekten dolayı onur duyuyoruz, keyif alıyoruz. Konyaspor’umuza başarılar diliyoruz. Bizim dostumuz, kardeşimizdir. Misafirlerimiz olarak başımızın tacısınız” dedi.

baskan-buyukilictan-konyaspora-ziyaret.jpg

Erciyes’in hem kış hem de yaz mevsiminde hizmet vermesi için gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan öte bir doktor olarak, hekim olarak kaynaklarımızın yurtdışında harcanmadan yurtiçinde kalmasını, Erciyes gibi bir değerimizi kışın kayak merkezi olarak değerlendirirken, yazın da yüksek irtifa merkezi olarak sporcu dostlarımıza hizmet vermesini istedik” şeklinde konuştu.

baskan-buyukilictan-konyaspora-ziyaret-001.jpg

“BURASININ TANITILMASINA EN GÜZEL VESİLE OLACAKSINIZ”

Büyükkılıç, bu merkezin tanıtılması için çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her spor dalında kamplara fırsat verirken, futbol sektöründe bir açığı da görerek, 6 yaptığımız saha, 2 tane daha yapılıyor, 8 olacak. Çok amaçlı spor salonumuz ve tabi ki olimpik yüzme havuzumuz ile burada bir kamp ortamı oluşturduk. Erciyes Dağı’mız 3916 metre yüksekliğinde, Yüksek İrtifa Merkezimiz ile şuanda 1850 metrede bulunuyoruz. Sağlıklı bir şekilde burada antrenmanlarınızı yapıp, oksijenleri depolayıp, Kayserispor hariç rakiplerinizi geride bırakıp, başarıya imza atmanızı, bir Anadolu takımı olarak her zaman göğsümüzü gere gere sizleri sahiplendiğimizi paylaşıyoruz. Burasının tanıtılmasına en güzel vesile olacağınız anlayışı içerisinde sizleri bağrıma basıyor, hoş geldiniz diyorum.”

baskan-buyukilictan-konyaspora-ziyaret.jpeg

ALİ ÇAMDALI: “ŞARTLAR OLAĞANÜSTÜ”

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı da Erciyes’teki şartların olağanüstü olduğunu belirterek, “Böylesi güzel bir tesisi hem Kayseri’mize hem ülkemize kazandırdığınız için en başta teşekkür etmek isterim. Şartlar olağanüstü. Daha da iyi olacağını düşünüyorum. Gün geçtikçe çok daha üst seviyeleri yakalayacağını düşünüyorum. Burada olmaktan mutluyuz, paramızı dışarı değil, Türkiye’de tutmayı biz de tercih ediyoruz. Ayaklarınıza sağlık, ziyaretinizden ötürü çok mutlu olduk, burası bizim için güzel bir başlangıç olur, şans getirir, sezona da yansıtırız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, teknik heyet ve futbolcularla günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

baskan-buyukilictan-konyaspora-ziyaret-001.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.