Başkan Fatih Özgökçen: Scout ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, devre arası transfer dönemi çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, Scout ekibinin birkaç Avrupa ülkesinde izlemelere devam ettiğini söyledi.

Başkan Fatih Özgökçen: Scout ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, devre arası transfer dönemi çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Skorer’in sorularını cevaplayan Başkan Özgökçen, Scout ekibinin birkaç Avrupa ülkesinde izlemelere devam ettiğini kaydetti.

Özgökçen, “Scout ekibimiz normal transfer dönemi biter bitmez çalışmalara başladılar zaten. Şu anda birkaç Avrupa ülkesinde izlemelere devam ediyorlar. Ara dönem içerisinde inşallah elimizde 8-10 futbolcu üzerinden değerlendirme yapılacak. Hem biz hem hocamız oturup karar vereceğiz eksik bölgelere. Aslında bana sorarsanız eksik bölge yok. İlk yarı bittikten sonra ligdeki durum neyi gösterir ona göre bir hedef belirlenir. O hedefe ulaşmak maksadıyla tabii ki transfer yapılabilir. Bütçeler burada önemli. Limitler var.” diye konuştu.

“BELİRLİ BİR AŞAMAYA GELİNDİ”

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı için ise başkan Fatih Özgökçen, "Şu an mevcut kadromuzda ilk 11 oynayan, yedeklerde kalan arkadaşlarımızın hepsinden son derece memnunuz. Dolayısıyla hepsi bizim kardeşimiz, evladımız statüsünde. Abdülkerim Bardakçı ile de sözleşme noktasında belirli bir aşamaya gelindi. İnşallah en kısa zamanda görüşmeler nihayete varılacaktır" açıklamalarında bulundu.

Başkan Özgökçen, Galatasaraylı oyuncu Ryan Babel ile ilgili çıkan transfer iddialarına ise net bir şekilde yalanladı. Özgökçen, Ryan Babel ilgilenmediklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.