Başkan Kılca, Konya Galatasaraylılar Derneği yöneticilerini ağırladı

Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti.

Başkan Kılca, Konya Galatasaraylılar Derneği yöneticilerini ağırladı

Konya Galatasaraylılar Derneği yönetimi protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette Karatay Belediyesinin özellikle gençlere ve spora yönelik projelerini yakından takip ettiklerini belirten Zeki Cihat Poçan, Başkan Kılca’yı kutlayarak, yeni dönemde başarılarının devamını diledi.

Sarı kırmızılı renklere gönül veren vatandaşların bir araya geldiği Konya Galatasaraylılar Derneği’nin köklü yapısının yanında toplumsal yaşama dokunan faaliyetleriyle de ön plana çıktığını ifade eden Poçan, “Galatasaray’ımıza ve Konya sporuna hizmet için bir araya gelen genç ve dinamik bir ekibimiz var. Şehrimizin yöneticileri ile de bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Konya ile sevinen ve Konya ile üzülen köklü bir sivil toplum kuruluşuyuz. Kabullerinden ve şehrimize yaptığı katkılardan dolayı Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’ya çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

baskan-kilca-konya-galatasaraylilar-dernegi-yoneticilerini-agirladi-001.jpeg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Başkan Poçan ve arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.