Başkan Kılca: Sporu çocuklarımıza sevdirmeye devam edeceğiz

Karatay Belediyesi tarafından yeniden canlandırılan Karatay Belediyespor Kulübü, pandemi kural ve tedbirleri çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Kılca: Sporu çocuklarımıza sevdirmeye devam edeceğiz

Çocuk ve gençlerin boş vakitlerinde spor yapmaları, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve sporcunun yeteneği olduğu branşta kendini daha da geliştirmeyi amaçlayan kulüp, Taekwondo, Voleybol, Kick Boks, Cimnastik ve Güreş branşlarında faaliyet gösteriyor. 

HEDEFLERİ HEM KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEK HEM DE ULUSAL VE ULUSLARARASI PLATFORMDA BAŞARI ELDE ETMEK 

Bu yıl toplamda 181 sporcunun bulunduğu Karatay Belediyespor Kulübü, alanında uzman ve başarılı hocalar eşliğinde planlı ve disiplinli antrenmanlarla yoluna devam ediyor. Konya’ya çeşitli spor dallarında başarılar kazandırmayı amaçlayan kulüp yöneticileri, hocaları ve sporcuları, işi oldukça sıkı tutuyor. Üstelik aradan kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Karatay Belediyespor’lu yıldızlar, ulusal ve uluslararası platformda önemli birçok başarı da elde etti. 

karatay-belediye-spor-5.jpg

Karatay Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren sporcular da kulübün Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca tarafından yeniden canlandırılmasından son derece memnun. 
Antrenmanlarına ara vermeden devam eden Karataylı sporcular, bu sayede ekranlardan uzak kalarak hem zihinsel hem de bedensel anlamda kendilerini geliştirebildiklerini söylediler. Hedeflerini ulusal ve uluslararası platformlarda başarı elde etmek olarak özetleyen minik sporcular, kendilerine bu imkânı sağlayan Başkan Kılca’ya da teşekkür ettiler.

karatay-belediye-spor-3.jpg

BAŞKAN KILCA, KULÜP ÇALIŞMALARINI VE SPORCULARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da ulusal ve uluslararası turnuva ile şampiyonalara hazırlanan Karataylı minik yıldızları yakından takip ediyor, sık sık onlarla bir araya geliyor. Başkan Hasan Kılca, bu kapsamda kulüp bünyesinde faaliyet gösteren Cimnastik Takımı’nın antrenmanına katıldı. 
Kulüp yöneticileri ve hocalardan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi olarak uzman antrenörler eşliğinde gençleri hem Konya sporuna hem ülke sporuna hem de hayata hazırlamak adına yapılan bu çalışmaları çok önemsediklerini söyledi. 

karatay-belediye-spor-4.jpg

SPORU ÇOCUKLARIMIZA SEVDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kılca, Karatay’da spor alanında güçlü bir potansiyel gördüklerini belirterek, şunları dile getirdi: “Karatay Belediyespor Kulübümüz bünyesinde çalışmalarına devam eden yavrularımızı ziyaret ettik. Göreve gelir gelmez Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzü kurmuştuk. Hemen akabinde de Karatay Belediyespor Kulübümüzü canlandırdık. Bizler de sık sık yavrularımızla bir araya gelerek çalışmalarına katılıyoruz onlara destek veriyoruz. Aradan çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen milli sporcular seviyesinde çocuklarımızın yetişmesine katkı sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Birçok branşta hizmet veren kulübümüz, pandemi dolasıyla şu anda 5 branşla çalışma yapıyor. Tabi salgının olduğu bu dönemde sporun önemi bir kat daha artmış oldu. Evlerimizden çok çıkamadığımız bu dönemde ekran bağımlılığına karşılık olarak en güzel çözümün spor yapmak olduğunu biliyoruz. Karatay Belediyesi olarak bizler de gençlerimizin hem bedensel hem de zihinsel anlamda yetişmeleri için gereken her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimiz, onların eğitimi ve gelişmesine yönelik daha birçok projeyi bir bir hayata geçireceğiz. Hedefimiz, ilçemizde sporu çocuklarımıza sevdirmeye ve hangi spor branşında ilerlemek isterlerse onların yanında olmaya devam etmektir.” 
 

karatay-belediye-spor-6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.