Başkan Kulluk son noktayı koydu!

Konyaspor Kulübü ile Arya Reklam ve Hayvancılık Şirketi arasındaki müfteri- fesih tartışmasına Başkan Hilmi Kulluk son noktayı koydu. Yönetim kuruluyla birlikte Haber Dairesi’ni ziyaret eden Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, Konyaspor’u kısır bir tartışmanın içine çekmeye kimsenin hakkı olmadığını söyledi. Başkan Kulluk, “Kulübümüzün menfaati her şeyin üzerindedir ve hiç kimse bu değerin seviyesini düşürme hakkına sahip değildir. Tartışmaların bilerek ve isteyerek birileri tarafından çıkartıldığı açıkke

Başkan Kulluk son noktayı koydu!

Haber Dairesi bugün Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, İkinci Başkan Selçuk Aksoy ve Konyaspor Kulübü Genel Sekreteri Mehmet Günbaş’ı ağırladı.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık, Reklam ve Tanıtım Daire Başkanı Fatma Tunçer Öncü ve Dijital Medya Dairesi Başkanı Mustafa Kara tarafından ağırlanan Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye’nin çok önemli bir haber adresine kavuştuğunu, yeni nesil medya alanındaki önemli bir boşluğun Haber Dairesi tarafından doldurulduğunu belirtti.

- “BU TAKSİMATI KURT KUZUYA YAPMAZ”

Gündemdeki tartışmalara da değinen Başkan Hilmi Kulluk, Konyaspor’u kısır bir tartışmanın içine çekmeye kimsenin hakkı olmadığını belirterek, “Kulübümüzün menfaati her şeyin üzerindedir ve hiç kimse bu değerin seviyesini düşürme hakkına sahip değildir. Tartışmaların bilerek ve isteyerek birileri tarafından çıkartıldığı açıkken, görüyoruz ki reklam firmasıyla yapılan anlaşma, kulübü değil reklam firmasını kazançlı hale getirmiştir. Daha net bir ifade kullanmak gerekirse; bu taksimatı kurt kuzuya yapmaz.” dedi.

- “BU NASIL BİR ANLAŞMADIR?”

Konya halkı olarak ülkemizin çok değerli bir kulübüne sahip olduğumuzu ifade eden Başkan Kulluk, “Konyaspor demek 2.5 milyon Konya demektir. Türkiye’nin her vilayetinde var olan Konyalılarla birlikte kalbi Konyaspor’la atan milyonlarca insanımız vardır. Hiç kimsenin şehrimizin, dünyaya açılan penceresi mesabesinde olan Konyaspor’a zarar verme hakkı yoktur. Ama görüyoruz ki; birileri seviye düşürmek, kendi menfaatini kulübün menfaatinin üzerinde görmek gibi bir yanlışa düşmektedir. Biz polemiklere girmeden anlaşmayı karşılıklı feshetmeye çağırdık. Davetimize icabet yerine cevap gelmiştir. Tartışma gelmiştir, polemik gelmiştir. Ben buradan açıkça söylüyorum. Bu nasıl bir anlaşmadır? Kulüp yerine reklam firmasının kazançlı hale geldiği bir anlaşma önümüzde duruyor. Dünyanın hiçbir spor kulübünde böyle bir anlaşma göremezsiniz. Yani böyle bir taksimatı kurt kuzuya yapmamıştır. Biz Konyaspor Kulüp yönetimi olarak buradan bir kez daha çağrı yapıyoruz. Şehrimizin ve kulübümüzün menfaati için bu reklam anlaşması derhal feshedilmelidir. Bundan böyle tek kazanan olacaktır. O da Konyaspor Kulübüdür.” görüşlerine yer verdi.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tatlısu, “Bu konuda tarafsız değiliz. Tarafımız bellidir. Bu tartışmalarda Konyaspor’un yanında yer almayacak tek bir kişi bile yoktur. Arya Reklam ve Hayvancılık Şirketi, ortalığı germek ve kirli bilgilerle gündemde kalmak istiyorsa bunun adresi ne Konyaspor, ne de şehrimizin güzide medya kuruluşlarıdır. Yeni siyasal hareketin yolu da buradan geçmemektedir.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Hilmi Kulluk, Mustafa Tatlısu’ya çift başlı kartal maketi hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.