Başkan Özgökçen: A Milli Takımımız Konya’yı özlemiştir

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, A Milli Takımını Konya’da görmek istediklerini belirtirken, Türkiye Kupasında ise şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Başkan Özgökçen: A Milli Takımımız Konya’yı özlemiştir

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen Aspor'a konuştu. Transfer çalışmalarını Teknik Direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda sürdürdüklerini söyleyen Özgökçen “Göreve geldiğimizden buyana bir çok oyuncuyla sözleşme imzaladık. Yeni gelen oyuncularımızın hepsi hemen takıma adapte oldu. Kanat ve forvet transferi için ise çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve en kısa süre içinde eksik mevkiler için transferlerimizi yapacağız” dedi.

Başkan Özgökçen, mütevazi bir takım olduklarını ve ligi de en üst seviyede bitirmek istediklerini belirterek “Konya şehri takımını takip eden bir seyirciye potansiyeline sahip. Mütevazi bir takımız. Ligi en üst noktada bitirmek istiyoruz. Anadolu takımları için Ziraat Türkiye Kupası çok büyük önem arz ediyor. Bu noktada Türkiye Kupası şampiyonu olmayı istiyoruz. Konya şehri en güzelini hak ediyor” diye konuştu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, A Milli Takımını Konya’da görmek istediklerini belirterek “Eminim ki A Milli Takımımız Konya'yı özlemiştir. Stadyumumuzda çok büyük başarılara imza attık. En kısa sürede Konya'da bir milli maç oynandığı takdirde stadımız pandemi koşulları doğrultusunda hınca hınç dolacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.