Başkan Özgökçen'den Avrupa Kupası açıklaması!

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, transfer çalışmalarının tüm hızla devam ettiğini belirtirken, gelecek sezonda hedeflerinin yine Avrupa Kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

Başkan Özgökçen'den Avrupa Kupası açıklaması!

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, transfer çalışmalarının tüm hızla devam ettiğini ve 18 Haziran’a kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi. Başkan Özgökçen gelecek  sezonda ilk 5 içinde tamamlamayı planladıklarını ve bunun içinde de yine Avrupa Kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

“HEDEFİMİZ YİNE AVRUPA”

Geride kalan ligde başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade eden Konyaspor Kulübü başkanı Fatih Özgökçen yeni sezonda da hedeflerinin Avrupa Kupaları olduğunu söyledi. Özgökçen, UEFA Konferans Liginde de gidebildikleri en son noktaya kadar gitmeye çalışacaklarını ifade ederek, “ Geçen yıl başarılı olduk. Bu sene içinde aynı başarıyı düşünüyoruz. Konya şehri nüfus bakımında Türkiye’nin 6.büyük şehri. Her alanda başarılı olmak zorunda. Bizim bu sene kurduğumuz kadro ilk 5 içinde olmasını arsu ettiğimiz bir kadro. Yapılanmayı da ona göre yapıyoruz. Tabi ki hedeflerimiz olacak. Bu Avrupa olacak. Bu sene de Avrupada gidebildiğimiz yere kadar gitme gayreti içerisinde olacağız. Yapılanmada bu şekilde devam edecek. Bundan sonraki transferlerde bu amaç doğrultusunda yapılacak. İnşallah bundan sonra herkesin konuştuğu bir Konyaspor olacak” diye konuştu.

“FORVET YABANCI OLACAK”

Şu ana kadar 6 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını ifade eden Başkan Özgökçen, iyi bir forveti daha kadrolarına katacaklarını söyledi. Yabancı bir oyuncu üzerinde görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Özgökçen,“Transfer çalışmalarımız olumlu yönde devam ediyor. Scout ekibimiz ve hocamızın raporları doğrultusunda transferlerimiz devam ediyor. Şuana kadar 6 oyuncuyu kadromuza kattık. Şu anda da forvet transferi için görüşmelerimiz devam ediyor. Yabancı bir oyucu üzerinde yoğunlaştık. İnşallah en kısa süre içerisinde de bu transferi sonuçlandıracağız. Konyaspor olarak 18 Haziran’da başlayacak olan yeni sezon çalışmalarına kadar bu transferleri gerçekleştirip lig hazırlıklarına eksiksiz bir şekilde başlayacağız“ dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.