Başkan Özgökçen: “Basketbolu futboldan ayırmadık"

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri Beysu Konyaspor Basketbol takımının antrenmanını ziyaret etti.

Başkan Özgökçen: “Basketbolu futboldan ayırmadık"

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri Beysu Konyaspor Basketbol takımının antrenmanını ziyaret etti. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı takımın antrenmanında teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelen Başkan Özgökçen oyuncularla kısa bir toplantı yaptı. Başkan Özgökçen, oyunculara yeni sezonda başarılar dilerken hedeflerinin Süper Lig olduğunu ifade etti.

56.jpg

“BAKETBOLU FUTBOLDAN AYIRMADIK”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Basketbol Şubesini futboldan hiçbir zaman ayırmadıklarını söyledi. Özgökçen “ Konyaspor sadece futboldan ibaret değildir. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren bunu hep söyledik söylemeye de devam edeceğiz. Basketbol takımımızı göreve geldiğimiz günden itibaren ayırmadık. Yönetim olarak basketbol takımımızın yanındayız ve onlara desteğimiz her zaman devam edecektir. Evet bu sezon takımımızı zorlu maçlar bekliyor. Yönetim olarak takımımızın başarılı maçlar çıkartarak hedefine ulaşacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

“BÜTÜN MAÇLARIMIZI KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Konyaspor Kulübü Başkanı fatih Özgökçen, Sivasspor karşısında futbol takımının iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek “ Sivas deplasmanında takımımız iyi mücadele etti ve sahadan istediğimiz sonucu alarak ayrıldık. 3 puanla lige başlamak güzel. Bu hafta ise Başakşehir takımını konuk edeceğiz. Zor bir maç olacak, ama biz yine Sivasspor maçında olduğu gibi mücadelemizi sahada vererek istediğimiz 3 puanı almak için uğraşacağız” dedi.

“3 OYUNCU İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”

Transfer konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Başkan Özgökçen, 3 oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. İmza atılmadan oyuncular hakkında açıklama yapmak istemediklerini ifade eden Özgökçen “ Forvet ve kanat için 3 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunların arasında Mame Thiam da var. Daha netleşmiş bir durum yok. Ama en kısa sürede bu transferler bitecek” diye konuştu.

OKAN ÇEVİK “ ZORLU BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR

Beysu Konyaspor Basketbol Başantrenörü Okan Çevik ise takım olarak yeni sezon çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Kendilerini zor bir sezonun beklediğini kaydeden Çevik “  Çok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Konyaspor kulübü  için zor bir sezon olacak. Çünkü kulübümüzün 100.yılı. Bu önemli yılda  hedefimiz süper lig. Bunu başarmak için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Takım olarak hazırlıklarımız sürüyor. Güzel bir hava var takımda. Yabancılar oyuncu konusunda transfer görüşmeleri sürüyor. Acele etmiyoruz ve  kamptan sonra büyük bir ihtimalle aramıza katılacaklar. Ayrıca Başkanımızın ve yönetimimizin  bizi ziyaret etmeleri de son derece memnun etti. Teşekkür ediyorum” dedi.

AVCI “SEZONA EN İYİ ŞEKİLDE GİRİŞ YAPMAK İSTİYORUZ”

Beysu Konyaspor Basketbol kaptanı Hazer Avcı ise takım olarak hedeflerinin sezona en iyi girişi yapmak istediklerini söyledi. Avcı “ Bu sene de pandemi dönemi devam ediyor. Taraftarlarımızdan uzağız. Takım olarak sezona en iyi şekilde giriş yapmak istiyoruz. Hazırlıklarımız sürüyor. Her şey yolunda. Bu seneki hedefimiz ligi ilk ikide bitirip direkt süper lige çıkmak. Bununda başaracağımıza inanıyorum. Bu sene farklı bir hikaye olacak bizim açımızdan. Çünkü Kulübümüzün 100.yılı. Bu önemli yılda taraftarımızla şampiyonluk kupasını burada kaldırmak istiyoruz" dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.