Başkan Özgökçen: Futbolumuzun geleceğini onlarla inşa edeceğiz

Konyaspor futbol okullarının Türkiye genelinde başlattığı eğitim kampı ve seçmelerine katılan sporcular Konya kampında bir araya gelirken, Başkan Fatih Özgökçen Türk futbolunun geleceğini bu sporcularla inşa edeceklerini söyledi.

Başkan Özgökçen: Futbolumuzun geleceğini onlarla inşa edeceğiz

Konyaspor futbol okullarının Türkiye genelinde başlattığı eğitim kampı ve seçmelerine katılan sporcular Konya'da bir araya geldi. 350 sporcunun katıldığı ve Tatlıcak Tesislerinde 3 gün sürecek olan kamp Pazar günü sona erecek.

Eğitim kampında uzman antrenörler eşliğinde futbol okulu öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlayacak çalışmaların yanı sıra akademi takımları için seçmeler de yapılıyor. Renkli geçen kampta ayrıca turnuva karşılaşmaları da oynanıyor.

Öte yandan eğitim kampına katılan genç sporcular kampın ilk gününde Konyaspor’un maçlarını oynadığı Büyükşehir Belediye Stadyumu’na giderek gezme fırsatı buldu.

“ÇOCUKLARIMIZA SONUNA KADAR GÜVENECEĞİZ”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ise Konyaspor Futbol Akademisinin başlattığı projede minik sporcuları Konya’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

baskan-ozgokcen.jpg

Özgökçen yaptığı açıklamada“ Akademimizin başlattığı bu güzel projede minik sporcularımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.  Bu topraklarda futbola sevdalı çocuklarımıza sonuna kadar güveneceğiz. Futbolumuzun  geleceğini onlarla inşa edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.