Başkan Özgökçen: “Konyaspor bir spor kulübünden çok daha fazlasıdır”

Konyaspor Kulübü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ortak düzenlediği 'Yeşil Tribün' projesine destek veren taraftarlar biletlerini almaya devam ederken, Başkan Özgökçen yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Özgökçen: “Konyaspor bir spor kulübünden çok daha fazlasıdır”

Konyaspor Kulübü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ortak düzenlediği 'Yeşil Tribün' projesine destek veren taraftarlar, sabahın erken saatlerinde çevredeki atıkları getirerek Konyaspor-Çaykur Rizespor maçının biletlerini almaya devam ediyor.

Çok sayıda taraftarın ilgi gösterdiği proje için Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Başkan Özgökçen, Konyaspor’un bir çok projeyi hayata geçirmeye devam edeceğini belirterek “Yeşil Tribün'ümüze ilgi çok büyük. Konyaspor, çevre koruma ve küresel ısınmaya karşı tedbirlerle ilgili bilinci geliştirmede hem öncü olacak hem de farklı projeleri hayata geçirmeye devam edecek. Çünkü, Konyaspor bir spor kulübünden çok daha fazlasıdır” ifadelerine yer verdi.

konyaspor-006.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.